VYČISTITE SI HLAVU . PROSTE JU ZMAŽTE.

Kýchanie, prskanie, smrkanie a vôbec celé to maródovanie je celkom odporné. Má to však aj  pár pozitív. Jednak sú na vás všetci trochu milší , to v lepšom prípade. V tom horšom sa vás štítia v obave, že sa nakazia. Takže vám konečne dávajú pokoj. A keď už máte pokoj, môžete sa medzi umieraním a ľutovaním venovať nejakej zábavnejšie činnosti. Napríklad čítaniu.

A tak čítam. A keď už tak čítam, narazil som na pár vecí, ktoré iste možno budete poznať aj vy. Napríklad o tom, ako na nás pôsobík kritika, alebo rovno nenávisť  a ohováranie. Na facebooku vidíme také tie napoly motivačný rýmovačky, ktoré sa vyjadrujú v tom zmysle, že len toho vpredu možno kopať do riti, čím nám majú slúžiť na vytvorenie ilúzie, že sme tí Ťahúni, ku ktorým sa vzhliada. A ktorým sa závidí atď ... Zakaždým, keď si to niekto zavesí na stenu, nahrnú sa mu pod to fanúšikovia, ktorí dotknutého uisťujú o jeho výnimočnosti a svojej  lojalite. Často preto, aby mu to niekde za rohom anonymne dali zase zožrať. A akokoľvek počujeme v rozhovoroch slová o tom, že si nikto z tých hejterských príspevkov nič nerobí, pričom borci sa tvária  nad vecou a zhovievavo, je to väčšinou len póza. V skutočnosti každého tieto anonymné útoky pekne štvú. Je to prirodzené. Nie je normálne, aby si človek, ktorý zanechal odtlačok v spoločnosti, nechal vypúšťať trus na hlavu. Iste, nikdy to nie je nič, kvôli čomu by človek nespal. Ale zamrzí to. Možno sa mýlim a niekomu to fakt nevadí, ale podľa mňa to už musí byť napoly tibetský mních a napoly flegmatický asociál. A to väčšina ľudí nie je.

Aby som sa vrátil k tomu čítaniu . Práve čítam životopis Steva Jobsa. Som pri pasáži, kedy sa firme nepodaril tabliet a Jobsovi chodili maily s obsahom, ako že to pekne pokašlal a tak. Povedali by ste si, miliardár, ikona, toho hneď tak niečo nerozhodí, ten nemá potrebu reagovať na nejakých bezvýznamných Joudou . A napriek tomu to urobil. Dopisoval si pikantne  s nejakou  rúrou. Štvalo ho to, mrzelo. Niekto, kto nedokáže spojiť 2 kocky lega dohromady a tabliet by dokázal použiť maximálne na krájanie cibule, mu napíše, že to pokašlal a nevie nič. Len tak. Aby si kopol. Aby si nenechal ujsť slabšiu chvíľku.

Poznáme to aj z našej branže. Majiteľ Extrifit je puntičkár. Niekedy neznesiteľný. Požaduje maximálnu precíznosť a poctivosť. Používa iba tie najlepšie suroviny. Pri iných značiekách sa vyhodí produkt počas jedného mesiaca na trh. Pri Extrifite pod dohľadom majiteľa sa zloženia, chuť a obal výrobku ladia intenzívne mesiace. Do zbláznenia. A potom niekto napíše, že to je rovnaké ako nejaký prášok v vrecúšku s názvom výrobku napísaných fixkou. To je na nervy .

A čo potom videology. To je srandy kopec. Vo videológoch väčšinou vídavate borcov ​​s výsledkami. Lojzo z dediny čo si chodí 3x týždenne zabúchať nikoho veľmi neosloví. A tí borci už majú poväčšinou vychytaný štýl tréningu, taký, aby im to vyhovovalo, sedlo a aby mali výsledky. No áno , ale aký zmätok nastane, keď necvičia presne ako z príručky správneho ohybu rúk pri precvičení bicepsu. Panebože, to je hneď za ojebávače techniky. Mladí by si nemali brať príklad, mal by si ubrať, toto že je profík? blablabla ... Nedávno som dal príspevok, ako  drepuje Sabina. Sabina Pleváková, aby bolo jasno. Tá s tým guľatým zadkom, ktorá náramne dobre vie, čo robí. Neobjavil sa tam príspevok: A čo tá hĺbka? Niekto mal proste potrebu sa vyjadriť k 2 centimetrom, ktoré chýbali na paralel pri poslednom opakovaní. Viac to fakt nebolo. Poznám už kulturistov, čo vidia, že keď sa blíži kamera alebo mobil, tak radšej idú ako priposraný ukážkovú techniku, bez toho, aby im to vyhovovalo. Len preto, aby akoby vyhoveli.

Alebo doplnky. Borec si vezme doplnky vo videologu. A o problém  máte postarané. Reklama, komercia, podvod a podobné výkriky. Jakub Šubrt  bol  minule z toho  tak vystresovaný , že si v  poslednom videologu nevzal ani jednu tabletu BCAA a robil, že proteín vôbec neexistuje. Teda pred kamerou. Mimo ňu to tam samozrejme naládoval. Ale vo videologu? Nič. Ani žuvačka. Aby ako zase neremcali o reklame, hovoril ...

Toto je na prd. Snaha zapáčiť sa všetkým je skratkou do pekla. Vy viete, prečo to robíte, máte výsledky, stojíte pevne za svojím rozhodnutím a vy ponesiete následky, alebo plody tohto rozhodnutia. Prispôsobovať sa davu znamená len to, že s tým davom splyniete. Vždy bude niekto, kto si do vás bude chcieť kopnúť, keď sa práve nepodarí, tomu sa jednoducho nevyhnete. A vždy bude obdobie, kedy sa vaše snaženie nebude dotýkať nebies, ale skôr budete mať pocit, že ryje v blate . Ale tiež si musíte uvedomiť, že máte tú možnosť tieto  negatívny kecy nepočúvať. Dneska sa totiž všetka negatívna komunikácia odohráva elektronicky, do očí vám nikto nič nepovie. To vám však dáva perfektný nástroj obrany.

Začnem od seba. Niečo robíte, vyjadrujete svoje názory a niekto vám potom pekne pekne anonymne bez argumentácie vpáli, že ste debil. Eee, čo? Skôr som sa tým zaoberal, riešil som to, snažil sa argumentačne dopátrať prečo že som to ten debil, ale bez výnimky, márne. Maximálne som bol debil a kretén navrch. Dnes ? Proste to vymažem. No a? Cenzúra? No a? Nech si reve, párkrát to tam napíše znova, ale pre mňa je to jedno kliknutie myšou vždycky jednoduchšie. Prečo by som to mal počúvať? Prečo by som si mal biť nejaký bordel do hlavy. Za päť minút o ničom neviete. Urobte to na svojich Fejs tiež . Proste tých  pakov , čo vám vadia , zmažte . Bez výčitiek. Alebo čo si myslíte, že vám dá človek, ktorý neustále prudy a chytá sa negatívnych maličkostí? Myslíte, že niekedy príde a pošle vám na účet peniaze na prípravu? Nie, nikdy sa to nestane. Oveľa pravdepodobnejšie sa vám vysmeje, až skončíte tretí na súťaži. Nepáči sa ti, že beriem BCAA, hell gél, proteín, Gluta a bohviečo ešte? Myslíš, že je to len reklama? Tak nech, ja to proste beriem a ty mi môžeš, vieš čo?

Zachovajte si pozitívnu myseľ. Zbavte sa ich, tieto  typy sú rovnako prínosné ako kusací  sveter v saune. Nemusíte mať 2000 "priateľov". Negatívna myseľ je niečo, čo vás vždy zbrzdí. Je ako guľa na nohe, stále na ňu  musíte myslieť a stále vám bude len prekážať. Pokiaľ ju pretavíte  v motivácii typu "a ja vám teraz ukážem" tak fajn, ale inak je k ničomu. Ale pozor! Neplatí to u konštruktívnej kritiky. U takej, ktorá vás síce prvých päť minút vytočí do bezvedomia, ale potom o nej musíte premýšľať, pretože sami cítite, že by na nej mohlo byť zrnko pravdy. Konštruktívna kritika, tá, čo vám ukáže reálny nedostatok, ktorý vás v konfrontácii súperov zráža, je naopak lepšia, než armáda lichotníkov . Nájsť tú tenkú líniu, ktorá delí tento typ kritiky od obyčajného Prudenia  bude už len na vás.

Produkty v článku

Súvisiace články

Horčík a jeho denná dávka

Horčík a jeho denná dávka

Horčík (magnézium) nesie mnohé prívlastky, no jeden z najvýznamnejších je životne dôležitý minerál. V bežnej terminológii si ho vieme zapamätať ako prvok života alebo životabudič pri nadmernej fyzickej a psychickej záťaži. Dôležité je ale vedieť, ako správne horčík užívať a v akom množstve ho prijímať v špecifických prípadoch. Zobraziť celý článok

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

To, aký jedálniček na rysovanie uprednostniť, vyplýva zo všeobecný zásad rysovacieho programu. Na začiatok treba vedieť, čo je rysovanie a ako sa to odzrkadľuje na vyváženom príjme makroživín. Vždy participujú bielkoviny, sacharidy a tuky, majú ale špecifické funkcie a fázy úspešného rysovacieho programu. Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.