TOMÁŠ KAŠPAR PO OPERÁCII !!

 

 

 

 

Najprv ospravedlňte absenciu lekárskych termínov v texte. Informácie máme sprostredkované priamo od Tomáša Kašpara. O čo teda ide?

 



Ako sa návštevníci Extrifit Training Day dozvedeli priamo od Tomáša, zdravotné komplikácie vznikli zhruba pred mesiacom, kedy sa Tomáš udrel do hlavy. Akokoľvek to môže znieť komicky, tento úder spôsobil Tomášovi pomerne nepríjemné a vleklé zranenia, keď došlo k prerušeniu  povrchovej žilky na spánkovej časti lebky a odvtedy prakticky neustale krváca do podkožia v tejto oblasti. Bohužiaľ, toto neustále hromadenie sa krvi dalo príčinu vzniku obrovským a bolestivým Boulia na hlave, na nápravu ktorých muselo dôjsť až ku spomínanému chirurgickému zákroku a niekoľkodňovej rekonvalescencii. V tejto chvíli však máme informácie o úspešnom  prevedí  zákroku, odstránení  koplikací a skorom zapojení  do tréningu.

 


Tieto komplikácie pre Tomáša určite nebudú prekážkou pre jeho profesionálny debut na EVL S Prague 2014 ! Forma až doteraz gradovala, lebo Tomáš aj napriek silnej bolesti hlavy nepovaľoval ani v tréningu ani v diéte s cieľom postaviť sa medzi najlepších profesionálov v čo najlepšej forme. Tomáš je srdciar a bojovník a aj napriek niekoľkodňovom  výpadku  sa opäť vrhne do plného tréningu a rozhodne nenechá nič na náhodu. To isté platí o diétnom režime, kedy sa na nemocničnom lôžku momentálne stravuje predovšetkým pomocou doplnkov výživy.

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifit-tomas-1_c739637eaf424af58736103ac60cc5e4.jpg

 

 

 

 

EXTRIFITSLOVAKIA praje Tomášovi skoré uzdravenie

 

 

 

 

 

 

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.