Najlepšie aplikácie na cvičenie

Potrebujete dostať svoje fitness ciele pod lepšiu kontrolu? Tak ako svet hýbe technológiami, dokážete intenzívne rozhýbať svoje telo pomocou moderných aplikácií na cvičenie. Tento inovatívny spôsob kontroly nad vlastným tréningovým plánom prináša ďalšie doplnkové funkcie, čím celý proces zefektívnia a urýchlia. Jednoducho sa môže stať, že za vylepšenou postavou vás dostanú už čoskoro!

Prečo používať appky na cvičenie?

Najzásadnejším dôvodom je kontrola a efektívnosť tréningových cieľov. Výhodou je už len to, že mobil nás zastihne, presnejšie, sprevádza na každom kroku. Na rozdiel od zápisníkov, farebných papierikov alebo stolných kalendárov zvukovou a vizuálnou signalizáciou upozorní na tréning a stravovacie zásady pre lepšie spaľovanie. Ide o plnohodnotné plánovanie, ktoré vytvára ucelený systém.

Cvičenie a chudnutie zároveň sa stáva progresívne každým jedným záznamom. Navyše, prídavné funkcie umožňujú pomocou uložených dát porovnávať a vyhodnocovať čiastkové úspechy. Okamžite tak získavame prehľadné info o aktuálnom aj o predchádzajúcom stave vo svojich fitness cieľoch.

Viete, že na rozdiel od pravidelných poplatkov u trénerov sú viaceré aplikácie na cvičenie zadarmo? Disponujú pritom plnohodnotným tréningovým plánom, nie obmedzeným prístupom k dátam.

 

Najlepšie aplikácie na cvičenie

Najlepšie aplikácie na cvičenie – výber a opis funkcií

Appky na cvičenie do mobilu rozdeľujeme aj podľa konkrétnych cieľov. Zatiaľ čo jedni uprednostňujú inteligentný systém na meranie výkonu, iní hľadajú sprievodcu na krátky tréning alebo najlepšie aplikácie na cvičenie s vlastnou váhou.

Prečítajte si: 10 tipov ako sa motivovať na cvičenie a dosiahnuť svoje ciele

MapMyFitness

Na základe porovnania základných a prídavných funkcií usudzujeme, že jednou z najlepších appiek na cvičenie je MapMyFitness ako univerzálny nástroj na sledovanie ako tréningov, tak aj iných fyzických aktivít, ktoré nám prispievajú k lepšej kondícii. Aplikácia využíva sprístupnené dáta vo vašom mobile, a tak ľahšie vyhodnocuje aktuálnu polohu, vzdialenosť a trvanie tréningu. Taktiež dokáže vyhodnocovať, upozorniť a ďalej motivovať.

Seven

Spôsobov, ako si zabezpečiť funkčný stimulant na tréning, je niekoľko. Hlavne, že po celý čas máme ciele, výsledky a bezpochyby aj proces cvičenia pod kontrolou. Efektívne na svojej kondícii zapracujeme aj vďaka zvučnej aplikácii Seven. Prináša rôzne 7-minútové cvičenia alebo skôr tréningy z viacerých cvikov. Podstata spočíva v cvičení po 30 s a následne sa 10 s venujeme oddychu, regenerácii svalstva. Aj pri tejto aplikácii platí, že podrobné záznamy vedú k lepším cieľom. Užívatelia preto uprednostňujú platenú verziu pred free appkou.

MyFitnessPal

Chudnutie ide ruka v ruke s počítaním a so spaľovaním kalórií. Preto v tomto zozname appiekna cvičenie nemôžeme vynechať službu MyFitnessPal na sledovanie príjmu kalórií. V zásadesa orientuje na denné stravovacie návyky. Obsahuje rozšírenú databázu potravín, ktoréužívateľ zaznamená do svojho denného prehľadu. Navyše získava užitočné rady a tipy, ako sastravovať, čo vo svojom jedálničku uprednostniť a čoho sa vzdať.

Pozor, MyFitnessPal funguje nielen ako appka na cvičenie zadarmo, ale aj ako prehľadná webová stránka pre pravidelné funkčné stravovanie.

Konkurenčné Nike a Adidas Training

Pre stále vyhľadávanejšie účely cvičenia na doma s vlastnou váhou bola vytvorená appka NikeTrainingClub s motivačnými tréningmi úplne zadarmo. Samozrejme, tento úspech mal aj svoju konkurenčnú odozvu, a to populárnu verziu AdidasTraining. Ide o všestranné a flexibilné cvičenie s jednoduchými fitness doplnkami alebo úplne bez pomôcok. Pri výbere tréningových cvičení sa berie do úvahy každé, dispozične skromnejšie aj bohatšie prostredie.

Najlepšie aplikácie na cvičenie

Viac info:

https://www.healthline.com/nutrition/personal-trainer-app

Produkty v článku

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.