O Kateřine Holmanovej je napísané pomerne dosť. Najmä pre jeho skvelé výsledky. Z tých najdôležitejších meno absolútny majster Čiech a Českej republiky šampión v kategórii bikiny fitness. Potom na štyri tohtoročný pohár súťaží. Avšak málokto vie, že nielen je skvelý bežec, ale aj prvotriedne Cook. A lepšie ako prvej triedy, sa nazýva to veľmi kreatívne a inšpirujúce. Osobne poznám jedného z produktov používame. Prázdny do šejkra a nápoj. Alebo v zmesi v mise. Viac som pozeral v úžase ako môžu byť použité aj na veľmi lákavé, chutné a vyššie všetky, zdravé jedlá. Milí čitatelia radi tento kuchtí majster štáty Katka pre Habenicht vám niektoré skvelé tipy a dúfajme, že sme sa s nimi stretnúť na týchto stránkach pravidelne.
Apple cupcakes (12 ks)
100 g špaldová múka
2 viac jablká
1 vajce
6 lyžíc medu
260 ml kefírové mlieko nízkotučné
Škorica
Prášok do pečiva
Krém:
1 vanilkový puding z 300 ml mlieka
2 odmerky vanilkového je veľmi Micelar caseinu
1 Ks obsahuje :
Bielkoviny: 7 g
Sacharidov: 15 g
TUK: 1 g
Postup :
Podstatnú časť surovín mix, pridať strúhané jablká a zvyšné ingrediencie. Plníme 12 muffin pečenie poháre (plátované vopred papierových pohárikov). Pečieme na 180 ° c asi 30 minút.
Zdobíme krémom po ochladení: kazeín mix s také množstvo vody, aby tlstý kaša, beat do pudingu s vanilkou.
Ryža-jahodový cheesecake
125 g ryže, oblé zrno
40 g jahodový proteín je veľmi dôležitá pre
50 g kokosu
250 g tvarohu, sušeného
hodvábne tofu 349g
vanilkový sladidlo
jahody na ozdobu
Postup :
Klasicky uvaráme ryžu. Po ochladení zmiešajte s proteínom (rozpustenom v malom množstve vody) a kokosom . Nalejte naspodok formy tortovú zmes (cca 20 cm v priemere). Náplň tvarohového koláča si pripravíme z hodvábneho tofu prešľahaným s tvarohom a príchuťou vanilky sladidlo. Ozdobíme jahodami a necháme v chladničke stuhnúť. Na stuhnutie môžeme použiť jeden z ztužovacích krémov .
Bielkoviny: 90 gramov
Sacharidy: 130 gramov
TUKU: 46 gramov
Vanilková torta s marhuľami
150 g špaldová múka
60 g vanilkový proteín je veľmi dôležitá pre
Škorica podľa chuti
prášok do pečiva
1 vajce
2 lyžice oleja (kokosový ,...)
150 g gréckeho jogurtu
50 ml odtučneného mlieka
vanilkové sladidlo bez cukru
čerstvé marhule
Postup :
Najprv zmiešame sypké suroviny, potom prešleháme mokré a nakoniec všetko aokrem marhuľlí premiešajte dohromady. Cesto by malo vojsť do formy, takže ak je tuhé , na riedenie si pripravte mlieko alebo jogurt a vlejeme do nádoby na pečenie. Navrch cesta kladieme vykôstkované marhule. Pečieme na 180 ° c približne 30 minút.
Alanín je neesenciálna aminokyselina dôležitá pre energetický metabolizmus, rovnováhu cukru v krvi a činnosť svalov, najmä pri záťaži. Beta-alanín zvyšuje zásoby karnozínu, čím oddiaľuje únavu. Alanín je populárny doplnok výživy pre športovcov aj bežnú populáciu.
Zobraziť celý článok
Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.