HVIEZDY EXTRIFIT TEAMU POMÁHAJÚ

Úvod tohto článku píšem už piatykrát. Proste neviem, ako začať. Vlastne si nie som ani istý, či ten článok mám písať. Rozmýšľam sa už dva dni. Neviem, aký mu dať nadpis, preto použijem ten, čo som sám nevymyslel. Chcel by som vykričať do sveta žiadosť o pomoc pre malého chlapca, ale zároveň sa vyhnúť podozreniu z lacnej reklamy a citového vydierania. Chcel by som popísať priebeh akcie, ktorú som ja, ale hlavne, a predovšetkým chlapci v zložení Vlasta Kužel, Vojta Koritenský a Slavoj Bednář v sobotu absolvovali. Jednalo sa o pozvanie, ktoré sme dostali od Adely Rumlerovej , ktorá pomáha rodine telesne postihnutého Matyáša. Išlo o seminár, ktorého výťažok zo vstupného išiel na liečbu pre malého Matyáša.

Na rovinu, váhali sme. Nie snáď preto, že by sme nechceli pomôcť, ale skôr preto, že sme mali pochybnosť, či vôbec dokážeme pomôcť aspoň malým, zmysluplným dielkom. Nebudem sa tu menom chalanov biť do pŕs, že sme tu pomoc skutočne dokázali odovzdať, ale súdiac podľa reakcií predovšetkým rodičov a všetkých tých ľudí okolo, ktorí s nesmiernym a neopísateľným úsilím starajú a veria v zlepšenie zdravotného stavu Matyáša, súdime, že aspoň trošičku áno . Predovšetkým sa vybrala vďaka vstupnému a dražbe osobných vecí chalanov väčšia suma, než bola pôvodne plánovaná a tiež preto, že vďaka tej osobnej skúsenosti, ktorá je jednoducho neprenosná, môžem apelovať aj na vás. A nebudem v tom sám. Odovzdám preto pomyselné slovo Slavojovi Bednářovi a bez jeho vedomia dodám (snáď sa nebude hnevať), že v prispení finančnou čiastkou nekáže vodu a nepije víno, ale ide vlastným príkladom.

Slavoj Bednář (status na facebooku z nedele) Po včerajšom výnimočnom stretnutí s Máťou  toto  musím jednoducho zdieľať a ešte raz napísať. Stojí to za prečítanie. Ja som neudržal slzy, keď som ho navyše včera mohol držať chvíľu v rukách. Máme všetci obrovské šťastie a tým skôr by sme mali pomôcť tam, kde sa to šťastie zabudlo. Máťa  je veľký bojovník a skvelý chalan a nikomu z nás nič neurobí pár korún, aby sme mu pomohli sa posunúť k jednému z jeho veľkých cieľov, a to postaviť sa na vlastné nohy.

Maty absolvoval 2 operácie na predĺženie achiloviek, ale teraz treba to riadne zrehabilitovat, aby mohol porovnať chodidlá a začať intenzívne makať na sebestačnej  chôdzi a ja viem, že on urobí maximum !!

Rehabilitácia so 100% nou starostlivosťou príde na 90 tisíc korún za 14 dní, čo je pre rodinu so štyrmi deťmi nemysliteľné. Ale s nami všetkými to reálne je a verte, že ich vďačnosť je obrovská a pomoc si zaslúži. Ja s nimi včera bol.

Číslo účtu mamičky je: 0972593103/0800

Budem aj ja rád za každý váš príspevok !

Do správy pre prijímateľa napíšte Máťa  alebo Matyáš. Vďaka !!

Fotogaléria

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.