Proteínové wafle s múkou ale aj bez múky
Proteínové wafle vám poskytnú potrebnú dávku bielkovín a zároveň potešia chuťové poháriky. Ponúkame vám tri recepty na proteínové wafle. Zobraziť celý článok
Krém:
Nutričné hodnoty 1 ks:
Postup:
Sypké suroviny zmiešame, pridáme nastrúhané jablká a zvyšné suroviny. Plníme do 12 formičiek na muffiny (vopred vyloženými papierovými košíčkami). Pečieme asi 30 min na 180 ° C. Po vychladnutí zdobíme krémom: casein zmiešame s takým množstvom vody, aby vznikla hustá kaša, tú vyšľaháme s vanilkovým pudingom.
Postup:
Uvaríme klasicky ryžu. Po vychladení ju zmiešame s proteínom (rozpusteným v troške vody) a kokosom. Zmesou vyplníme dno tortovej formy (asi o priemere 20 cm). Náplň na cheescake si pripravíme z hodvábneho tofu prošlehaným s tvarohom a ochuteným vanilkovým sladidlom. Zdobíme jahody a necháme v chladničke stuhnúť. Pre lepšiu stuhnutí môžeme použiť niektorý zo stužovačom krému.
Nutričné hodnoty :
Postup:
Najskôr zmiešame sypké suroviny, potom prošleháme mokré a nakoniec všetko okrem marhúľ zmiešame dohromady. Cesto by sa do formy malo vliať, takže ak je tuhé, pre zriedenie pridávame mlieko alebo jogurt a vlejeme do zapekacej formy. Na vršok cesta kladieme vykôstkované marhule. Pečieme na 180 ° C približne 30 minút.
Butričné hodnoty :
Autor Člámku : Kateřina Holmanová