KUCHÁR V LEGÍNACH - VARÍME S MILANOM OBOŘILOM

 

 

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifitslovakia-kuchar-1_7ac17a61cb761604826369cf17a38c21.jpg

Milan Obořil je zrejme snom každej ženy. Nielen že je mladý a fešák k tomu, ale hlavne vie aj variť. Teda svoju polovičku neustále neobťažuje s prípravou jedla a zároveň sa plynule pripravuje na kariéru v kulinárstve po skončení tej kulturistickej. Nie je tajomstvom, že čestné miesto na jeho stene zaberá plagát Ládi Hrušky, hoci pokrmy z prasačích kožičiek v Milanovom  fitness menu momentálne nenájdete. Vybrali sme teda pre vás recepty, sprevádzané autentickými fotografiami, ktoré dokazujú predchádzajúce slová a ktoré by pre vás mohli byť inšpiráciou, ak vás omrzia vlastné nápady. Všetky tieto pokrmy Milan, nazývaný odvážny, sám konzumuje a bol tak dobrý, že nám opísal jednotlivé postupy pri ich príprave. Napriek tomu vás dôrazne upozorňujeme, že redakcia Extrifit.cz sa jasne dištancuje od prípadných črevných ťažkostí a nezvládnuteľnej plynatosti po ich konzumácii. Ďalej tu máme jeden dôležitý apel, výmenou za práva na zverejnenie týchto delikates. Milan, od tej doby čo dřepuje v legínach, nápadne pripomínajúcich dámske pančucháče, dbá aj na kultúru stolovania. Prostredníctvom tohto úvodu teda veľmi apeluje na tých z vás, kulturisticýchj neandertálcov  a dobytok, ktorí žerú z misky, aby ju vymenili za dôstojnejší tanier, ktorý po zjedení pokrmu okamžite uprace do umývačky. Najlepšie čerstvo vydezinfikovanej . No, žiadosti bolo vyhovené, a ak budete chcieť ďalšie informácie o Milanovej strave, legínach a ich použití v tréningu, mrknite na jeho stránky www.milanoboril.cz

 



 

 

A teraz nám Milan povie, čo a ako.

 

 

 


Grilované kuracie prsia so zapečenou mozzarelou

 

 



Jedná sa celkom o diétne jedlo, keď práve nie ste v predsúťažnej  diéte.

 

 

Čo potrebujeme:

 


Jasmínová ryža, kuracie prsia, olivový olej, balsamico, cherry paradajky, ľadový šalát, mozzarelu light, kečup sladený steviou, slnečnicové semienka.
 

 

Príprava:

 


Mäso si nakrájame na plátky, nakoreníme ľubovoľným korením podľa chuti (grilovacie, gyros atď ..), naložíme do olivového oleja, ďalej si nachystáme elektrický gril alebo v lete normálny vonkajší gril. Gril rozpálime na maximum. Dáme opekať , kým nie sú do zlatista ugrilované cca 10min. Po 5 minútach, kedy sú povrchovo hotové, na ne naukladáme nakrájanú mozzarelu a dokončujeme zvyšných 5 minút. Medzi tým si nachystáme ľadový sálať, do neho naukladáme cherry paradajky, posypeme slnečnicovými semienkami a polejeme balsamicom . Nachystáme jazmínovú ryžu a vyskladáme krásne opečené mäso s mozzarelou. Môže sa podávať chutí dobrota!

 

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifitslovakia-kuchar-2_cdc34ade73208a84fd63ba420a95e595.jpg

 

 

 

 

Kuracie kung - pao

 

 



Dá sa robiť diétne po vylúčení niektorých surovín. Tento recept by som odporučil skôr v objemovej časti.

 

 


Čo potrebujeme:

 

 

 


Jasmínová ryža, kuracie prsia, kokosový olej, sójová omáčka sladká, thajská omáčka s čili, kečup sladený steviou , čerstvá biela kapusta, rukolu, arašidy, čínsku zeleninovú zmes "čína WOK".
 

 

Príprava:

 

 


Mäso si nakrájame na malé kocky, nakoreníme ľubovoľným korením podľa chuti (karí, čína, gyros), ďalej si nachystáme panvičku WOK, najprv robíme mrazenú zeleninu, až je zelenina rozmrazená , nalejeme trochu kečupu, trochu sójovej omáčky, kvapku čili omáčky, zalejeme vriacou vodou cca 2 dcl. Omáčku so zeleninou necháme cca 5 min variť, nachystáme si ďalšiu panvičku. Tu použijeme kokosový olej, opražíme mäso tak, aby bolo tak z 3/4 hotové, nie hotové! Mäso prehodíme do panvičky WOK so zeleninou a varíme spoločne všetko dohromady cca 10min. Odstavíme Kung - Pao a pridáme arašidy, zamiešame a dosypeme trochou rukoly a znovu zamiešame.

 

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifitslovakia-kuchar-3_cdc34ade73208a84fd63ba420a95e595.jpg

 

 

 

Kuracie prsia v kukuričných lupienkoch so zemiakovou kašou a špenátom

 

 



Do diéty moc vhodné nie je, ale v objeme ako spestrenie stereotypnej  stravy je to výborné!

 

 

 

Čo potrebujeme:

 

 


Zemiaky 1,5kg, odtučnené mlieko 0,3 - 0,4 l, špenátové listy, kukuričné ​​lupienky 200g, kuracie prsia bez kosti, grilovacie korenie, vajíčko.

 


Príprava:

 

 


Ošúpeme zemiaky, dáme variť cca 15-20min, Odlejeme  vodu a potom rozmixujeme zemiaky na kašu s pridaním mlieka, dáme do toho špenátové listy a mixujeme všetko dohromady.
Do nádoby si vyklepneme vajíčko a rozmiešame, do neho vkladáme naporciované a očistené kúsky kuracieho mäsa, potom obalíme v nadrvených  kukuričných lupienkoch. Obalené mäso poukladáme na papier na pečenie na plech.
Pečieme pri 180 ° C cca 20 minút.

 

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifitslovakia-kuchar-4_cdc34ade73208a84fd63ba420a95e595.jpg

 

 

 

 

Recept na chutnú Aljašskú Tresku

 

 


Čo potrebujeme:

 

 


Zapekaciu misku, 800g Aljašskej tresky, 2x mozzarely Bazalaka, Paradajkový pretlak, Zemiaky
 

 

Príprava:

 

 


Vezmeme si zapekaciu misku, do nej položíme tresku, polejeme paradajkovým pretlakom. Na to naukladáme nakrájané plátky mozzarelly, posypeme bazalkou. Postup sa opakuje, až kým sa zapekacia miska nezaplní úplne.
Zemiaky nakrájať na spôsob Amerických, alebo na kolieska a piecť v rúre.
Misku s treskami pečieme v rúre cca 30min na 180 ° C.

 

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifitslovakia-kuchar-5_cdc34ade73208a84fd63ba420a95e595.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Súvisiace články

Koľko sacharidov denne prijať pri chudnutí

Koľko sacharidov denne prijať pri chudnutí

V tomto článku sa pozrieme na otázku koľko sacharidov denne prijať pri chudnutí, pretože pri tejto otázke panuje veľa mýtov a poloprávd. Čítajte ďalej. Zobraziť celý článok

Výpočet bazálneho metabolizmu

Výpočet bazálneho metabolizmu

Výpočet bazálneho metabolizmu slúži na meranie energetickej potreby tela, zistíte aké množstvo kalórií potrebujete denne na udržanie aktuálnej hmotnosti. Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.